Tapetsering

Vi efterlader et resultat, der holder mange år frem

Tapetsering

Alt inden for tapetsering

Det kan virke lige til selv at tapetsere, men når du får en professionel til at udføre arbejdet, bliver resultatet helt klart det bedste. Resultatet skal nemlig også helst se godt ud de næste mange år frem.

Hos IA Maleren har vi stor erfaring med tapetsering, og vi lægger altid vægt på at give den bedste kvalitet til vores kunder. Vi arbejder med alt fra savsmuldstapet til fuldspartling og alt derimellem. Kontakt os endelig og fortæl om dit tapetserings-, spartlings- eller andet malerprojekt, så giver vi dig et prisoverslag.

Vores kunder er vores omdrejningspunkt

Hos IA Maleren står kvalitet højest på listen, når vi skal udføre en opgave. Vi er grundige i alt, hvad vi laver, og anvender kun materialer af højeste kvalitet. Vi går desuden meget op i at overholde tidsplaner og aftaler med vores kunder.

Vi kan altid stå inde for det, vi laver. Men I sidste ende er det dig som kunde, der skal være glad for resultatet, og det er det vigtigste for os. Derfor er vi først helt færdige med en opgave, når vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført.

Kontakt os allerede i dag

Står du med et tapetseringsprojekt eller lignende, og vil gerne overlade det til erfarne og kyndige hænder, så kontakt os og få et tilbud. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at tage fat i os.

Ring til os på 25 67 04 01 eller send en mail til info@iamaleren.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os