Epoxy

Få hjælp af en professionel, når du skal arbejde med epoxymaling

Epoxy

Når resultatet skal være snorlige

Epoxy bliver mere og mere populært, og vi forstår godt hvorfor. Et epoxygulv pryder et rum, når det er lavet ordentligt, og det er samtidig let at holde rent. Ønsker du et resultat med epoxy der står helt skarpt, skal du få en professionel til at lave det.

Vi går højt op i kvalitet og et resultat, der er tilfredsstillende at se på. Vi anvender kun materialer og maling af den bedst mulige kvalitet – på den måde får du et resultat, der holder sig pænt i mange år. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores kunder betyder alt for os

Der findes ikke noget bedre end kunder, der bliver glade for det arbejde, vi leverer. Det driver os til hverdag, og vi stræber altid efter at opnå de bedst mulige resultater. Vi sætter altid kvalitet og grundighed højest på vores liste, og vi går højt op i at overholde de tidsplaner og aftaler, vi i laver med dig som kunde.

Dog er det i sidste ende din tilfredshed der afgør, hvorvidt vi er færdige med opgaven. Vi efterlader aldrig en opgave, hvis kunden viser sig ikke at være glad for resultatet. Selvom vi altid kan stå inde for kvaliteten på de ting vi laver, er vi først helt færdige, når du er glad og tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Hos IA Maleren har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne og tilser opgaven inden vi giver et prisoverslag. Vi sørger altid for at have en grundig dialog med dig, så vi ved præcis hvilket resultat, du går og drømmer om. Det er trods alt dig der skal have glæde af resultatet hver dag.

Ring til os på 25 67 04 01, send en mail til info@iamaleren.dk eller udfyld vores online kontaktformular, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Skriv til os